AP 2 Webinar om beregning af økonomi ved lagring af korn

https://sp.landbrugsinfo.dk/SiteCollectionImages/projektsitet_Promilleafgiftsfonden.jpg

Få en demonstration af beregningsværktøjet, der beregner økonomien i forskellige lagertyper.

Nu har du mulighed for at kigge Ove Lund, seniorkonsulent i SEGES Erhvervsøkonomi, over skulderen, når han demonstrerer et regneark, der kan beregne lageromkostningerne ved forskellige lagertyper. Det sker ved webinaret ”Økonomi ved lagring af korn”

 

Om webinaret

Webinaret ”Økonomi ved lagring af korn” afholdes den 12. november kl. 8:30-9:00.

Webinaret er for alle konsulenter, der gerne vil have en demonstration af, hvordan beregningsværktøjet fungerer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter demonstrationen.

 

Tilmelding

Du tilmelder dig webinaret ved senest torsdag den 8. november at sende en mail til Birthe Stougaard Schøtt på bss@seges.dk. Ved tilmelding modtager du et link, som giver dig adgang til at deltage.

 

Praktisk info

Et webinar er et interaktivt seminar, som afvikles over nettet via pc. Vi anbefaler, at du møder ind 10 min., før webinaret starter, så evt. tekniske udfordringer kan løses, inden vi går i gang.

For at deltage i et webinar kræver det, at du har en computer med internetforbindelse, og at du kan høre lyd på computeren f.eks. via højttalere eller et headset.

 

Om beregningsværktøjet

Beregningsværktøjet, som Ove vil demonstrere, kan beregne lageromkostningerne ved forskellige lagertyper både ud fra egne tal eller normtal herfra SEGES. Det er også muligt at udskrive beregningerne efterfølgende, så de kan bruges i rådgivningen af kunderne.

 

Du kan finde en artikel med link til regnearket her.