AP 1 Business Check Kvæg, Svin og Planteproduktion 2017 er på gaden

https://sp.landbrugsinfo.dk/SiteCollectionImages/projektsitet_Promilleafgiftsfonden.jpg

Få overblik over resultaterne i de forskellige driftsgrene og brug Fraktilanalysen og Business Check-regnearket til at udpege forbedringspotentialer på din bedrift – måske sammen med din erfagruppe.

Business Check Kvæg 2017 – Tal og grafer 
Se datamaterialet for Business Check Kvæg 2017. I materialet indgår driftsgrenene mælkeproduktion, grovfoder og salgsafgrøder på kvægbrug.

 

Business Check Kvæg 2017 - tal og grafer 

 

Business Check Svin 2017 – Tal og grafer 
Se datamaterialet for Business Check Svin 2017. I materialet indgår driftsgrenene sohold med salg af 7 kg grise, sohold med salg af 30 kg grise og slagtesvin.

 

Business Check Svin 2017 - Tal og grafer

 

Business Check Planteproduktion 2017 – Tal og grafer 
Se datamaterialet for Business Check Planteproduktion 2017. I materialet indgår driftsgrenene salgsafgrøder på planteavls- og svinebrug, sukkerroer og stivelseskartofler.

 

Business Check Planter 2017 - Tal og grafer

 

Business Check Vejledning
Få styr på, hvordan Business Check-regnearket og fraktilanalysen bruges, og find en definition af alle Business Checks nøgletal og begreber i Business Check Vejledningen

Vær opmærksom på, at der kommer en ny Business Check Vejledning i slutningen af maj 2018.

 

Brug Business Check i din erfagruppe

Ved at bruge Business Check i erfagrupper kan du og dine kolleger blive endnu skarpere på jeres prioriteringer og indsatser.

 

Dyk ned i Business Check

Bliv klogere på, hvad du kan bruge Business Check til – uanset hvilken driftsgren du arbejder med, og uanset om du er landmand eller rådgiver.

 

Hvad er Fraktilanalysen og Business Check-værktøjerne?
Business Check fokuserer på driftsgrenenes økonomi og giver mulighed for at sammenligne resultaterne på en bedrift med resultaterne på andre enkeltbedrifter.

Fraktilanalysen giver et hurtigt visuelt overblik over produktionens økonomi på bedriften.

Brug Business Check-regnearkets diagrammer i stedet for Fraktilanalysen til sammenligning af to eller flere bedrifter. Det gælder f.eks. i erfagrupper. Diagrammerne viser, hvor enkeltbedrifter skiller sig ud, og det giver et godt grundlag for at diskutere indsatsområder til forbedring.

Brug Fraktilanalysen og Business Check-regnearket til at komme helt ned i detaljerne, når produktionsresultaterne fra bedriften sammenlignes med udvalgte enkeltbedrifter fra enten Business Check-tabellerne, lokalområdet eller erfagruppen.

Business Check præsenterer driftsgrensresultater fra udvalgte landmænd i hele Danmark i anonymiseret form.